loading..

hmmmm..

Your browser seems to be quite old. Please consider updating your browser to use this site.

Tony's FAIR 2017

Het was Serious Business in de Beurs van Berlage. We hebben weer genoten van jullie: alle partnerboeren, chocofans, leveranciers, repenverkopers en Team Tony's, bedankt. Raise the bar voor 100% slaafvrije chocolade! 

Wat is de FAIR en wat is ’r te doen?
Tijdens Tony’s FAIR presenteren wij Tony's jaarFAIRslag, we kijken terug op het afgelopen jaar en we blikken vooruit naar wat ons nog te doen staat; raise the bar! Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we een line-up met inspirerende sprekers klaar staan en vieren we ’s avonds feest met veel chocolade, spelletjes in de choco-speel-o-theek en te gekke artiesten. Dit alles om jou bij onze missie te betrekken. Want alleen samen maken we chocolade 100% slaafvrij. Ben je d’r volgend jaar weer bij, Tony's FAIR 2018?

play!
Ben je ook zo benieuwd naar de foto's en aftermovie? Hier vind je de eerste foto's. En daar issie: de aftermovie van Tony's FAIR 2017! Kijk je mee? 

Bitter Chocolate Stories
Meer weten over de expositie Bitter Chocolate Stories? Dat kan! Helaas issie afgelopen in de Beurs van Berlage, maar BIITER gaat reizen. Houdt ons in de gaten voor updates..

Tony's FAIR door de jaren heen
Kun je 'r geen genoeg van krijgen en wil je ook meegenieten met Tony's FAIR van 2016? U vraagt, wij draaien.. 

play!
serieuze vrienden
Serieuze vrienden steunen de missie van Tony’s Chocolonely en zijn als eerste op de hoogte van de start Early Beurs tickets, serieuze zaken op de FAIR en de bekendmaking van de eerste artiesten. Serieus vrienden worden?
Free shipping over £20.
0

my shopping bag

subtotal excl. VAT 00,00
0% volume discount 00,00
shipping costs excl. VAT 00,00
discount 00,00
total excl. VAT 00,00
total VAT 00,00
total incl. VAT 00,00
paid with giftcard 00,00
total 00,00

You don't have any products in your shopping basket, click the chocoshop button to get started.