laden...

hmmm..

Je browser lijkt 'n beetje old skool. Probeer 'm te updaten, zodat je verder kunt surfen.

/
afspelen!

privacybeleid

privacy statement


Tony’s Chocolonely werkt elke dag heel hard om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken. Daarom vertellen we precies waar onze chocola vandaan komt. Over persoonsgegevens die je aan ons verstrekt, willen we net zo duidelijk zijn. Daarom zetten we dat in dit Privacy Statement voor je op een rij.

1. Wie zijn wij?


Wij zijn Tony’s Chocolonely Nederland B.V. Je kunt ons vinden aan de Polonceaukade 20, 1014 DA in Amsterdam. Ons nummer bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel is 60962704. Per mail zijn wij te bereiken via mailme@tonyschocolonely.com en telefonisch via de chocofoon op nummer + 31 20 - 20 512 00.

2. Waarvoor gebruiken wij je persoonsgegevens?

We hebben je gevraagd bepaalde persoonsgegevens te verstrekken. Zoals je naam, e-mailadres, adres, betaalgegevens, waaronder je bankrekeningnummer en telefoonnummer. Aan zakelijke klanten vragen we verder ook nog het KvK-nummer en het BTW-nummer.

Die persoonsgegevens gebruiken we om je bestelling te verwerken, de voortgang te controleren en om je een factuur te sturen. Zou je die persoonsgegevens niet verstrekken, dan kunnen we de door jou gekochte chocoproducten niet bij je bezorgen. Ook gebruiken we je persoonsgegevens om contact met je te onderhouden. Bijvoorbeeld als wij bepaalde dingen over de bestelling en aflevering met je willen checken.

3. Choco-account

Het is handig om zelf een account aan te maken, want dan hoef je niet bij elke bestelling opnieuw al je persoonsgegevens op te geven. In je account kun je je contactgegevens inzien en aanpassen. Ook vind je hier informatie over geplaatste bestellingen, een overzicht van de facturen, retouren, zelf ontworpen wikkels en informatie die je wenst te ontvangen, zoals nieuwsbrieven. Door in te loggen, kun je je account beheren.

4. Tony’s en zijn klanten
Graag leren we je goed kennen om het je zoveel mogelijk naar je zin te maken. We leggen je contact- en koopgegevens vast in ons klantsysteem. Als je deel hebt genomen aan campagnes van ons, nemen we ook dat op. Ook houden we bij wanneer we contact hebben gehad en wat we toen hebben besproken. Zo kunnen we zien in welke producten je bent geïnteresseerd, hoe vaak je bij ons langs komt en wat je bezig houdt. Met die informatie kunnen we jou dan bijvoorbeeld weer laten weten wat je impact is geweest: dus op welke manier zijn de chocoboeren er dankzij jou weer op vooruit gegaan. Ook gebruiken we deze informatie om onze website en ons assortiment steeds te verbeteren en te vernieuwen, om campagnes te ontwikkelen en je op basis van je interesses op de hoogte te houden.

5. Op basis waarvan verwerken we je persoonsgegeven?

Op grond van de wet moeten we je vertellen op basis van welke ‘rechtsgronden’ we je persoonsgegevens verwerken. Dat zijn de volgende: (i) jouw toestemming, bijvoorbeeld als je die hebt gegeven voor toezending van de nieuwsbrief (ii) in het kader van een overeenkomst, zoals wanneer je een bestelling plaatst, (iii) op basis van een wettelijke verplichting, bijvoorbeeld in verband met belastingwetgeving en (iv) als wij daarvoor een gerechtvaardigd belang hebben, bijvoorbeeld voor het onderhouden van contact en om bij te houden waar jouw interesses liggen. 

6. Nieuwsbrief

Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je een nieuwsbrief te sturen, met daarin berichten over onze nieuwe producten, acties of andere nieuwtjes. Dat doen we alleen als je daarvoor je toestemming hebt verleend. Die toestemming kun je weer intrekken via de link ‘unsubscribe’ die je onderaan elke nieuwsbrief vindt. Dat geldt trouwens altijd. Als je ons toestemming hebt gegeven voor gebruik van je persoonsgegevens, kun je die ook altijd net zo eenvoudig weer intrekken.

7. Wie ontvangen jouw persoonsgegevens nog meer?

We zijn zuinig op jouw persoonsgegevens en delen ze alleen met anderen als dat nodig is om ervoor te zorgen dat je je bestelling ontvangt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bezorgdiensten, het distributiecentrum en ook de drukkerij als je een gepersonaliseerde wikkel hebt besteld.
We delen je persoonsgegevens niet met anderen voor advertentiedoeleinden en als je verder surft op internet, benaderen we je ook niet op andere sites met advertenties van Tony’s.

8. Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?
De wettelijke bewaarplicht voor gegevens in een debiteurenadministratie en verkoopadministratie is zeven jaar. Dat betekent dat we in ieder geval persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres, adres, betaalgegevens, telefoonnummer en -voor zakelijke klanten- ook nog gegevens zoals het KvK-nummer en het BTW-nummer zeven jaar bewaren.

9. Internationaal

Het liefst houden we je persoonsgegevens gewoon zo dichtbij mogelijk. Maar als het toch nodig is je persoonsgegevens te delen met partijen buiten de Europese Economische Ruimte (EER), dan doen we dat alleen als er sprake is van een specifieke wettelijke uitzondering of als er zogenaamde ‘passende waarborgen’ zijn getroffen. Die passende waarborgen zorgen ervoor dat je persoonsgegevens buiten de EER conform de Europese normen worden gebruikt.

10. Vragen over je persoonsgegevens.

Als je gegevens niet zouden kloppen, kun je ons altijd vragen die te corrigeren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je vaak ook zelf je gegevens aanpassen. Wil je je gegevens inzien of daarvan een kopie ontvangen, dan kan dat ook. Het is soms ook mogelijk om je gegevens te laten wissen, bezwaar te maken tegen het gebruik ervan of het gebruik ervan te beperken. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk je persoonsgegevens op te vragen en mee te nemen naar een andere partij. Neem voor al deze vragen contact op via mailme@tonyschocolonely.com of telefonisch via de chocofoon op nummer +31 20 - 20 512 00.

11. Klachten?

Als je klachten hebt over hoe we met je gegevens omgaan, vinden we dat heel vervelend.

Stuur in dat geval even een mailtje naar mailme@tonyschocolonely.com, of bel naar onze chocofoon (+31 20 - 20 512 00). Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Zou dat toch niet lukken, dan kun je altijd aankloppen bij de Autoriteit Persoonsgegevens op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

12. Veranderingen

Wij blijven werken aan een beter product en een betere website. Daardoor kan er soms ook iets veranderen in de gegevens die we van je vragen en wat we ermee doen. Ook kan regelgeving wijzigen. In dat geval zullen we dit Privacy Statement aanpassen. We nodigen je daarom uit om het Privacy Statement regelmatig even te checken, zodat je up to date blijft. Zou het om grote wijzigingen gaan, dan zullen we je daarover ook op onze website informeren.

​​​​​​​Anchorcookie statement


Wat zijn koekjes (cookies)? 
Cookies zijn kleine textbestanden die gedownload worden wanneer je een website bezoekt. Wanneer je later terugkomt kan de website deze bestandjes weer lezen, en 'herkennen' dat je de website eerder hebt bezocht. 

Hoe gebruikt Tony's koekjes?

Tony's gebruikt cookies om een beetje in de gaten te houden wat er gebeurt op de website. Tony's heeft drie doelen in het gebruik van cookies:

1. We zorgen dat de website goed werkt
Onze 'functionele' cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt. Deze cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat we je taalvoorkeur kunnen onthouden en dat de inhoud van je winkelmand hetzelfde blijft, ook al ben je even weggeweest van de website.

2. We houden in de gaten of alles nog werkt zoals ‘t hoort
Analytische cookies zorgen ervoor dat we kunnen bijhouden of er foutmeldingen worden vertoond, en waar en hoevaak dat precies gebeurt. We kunnen bijvoorbeeld ook zien of bepaalde processen, zoals het wijzigen van een adres, of het afrekenen goed verlopen of dat er iets mis gaat. Deze data gaat op de grote hoop en is geanonimiseerd.

3. We bekijken we de website kunnen verbeteren
Door verkeersstromen geanonimiseerd te bekijken kunnen we analyseren hoe we gebruikers optimaal door de website kunnen laten navigeren. Dit zijn de tracking cookies.

Beheren van cookies
je kunt instellen dat je browser je waarschuwt als er cookies geplaatst worden, of cookies zelfs volledig blokkeren. Hou er wel rekening mee dat sommige zaken (zoals het 'onthouden' van voorkeuren), dan niet goed meer werken. Dit zijn de links naar de uitlegpagina's van de meest gebruikte browsers die uitleggen hoe je de cookieinstellingen verandert:

Google Chrome >

Internet Explorer >

Microsoft Edge >

Firefox >

Safari >

Tony’s recept voor koekjes
Tony’s gebruikt de volgende tracking cookies:

Google Analytics
window.ga=window.ga||function(){(ga.q=ga.q||[]).push(arguments)};ga.l=+new Date; ga('create', 'UA-26356490-3', 'auto'); ga('require', 'ec'); ga('set', 'currencyCode', 'CUR'); // ga('send', 'pageview');

Salesforce Marketing Cloud
_etmc.push(["setOrgId", "100002250"]);

_etmc.push(["trackPageView"]);

Delen met derden?
We delen nooit persoonsgegevens met andere partijen.

0

m'n tassie

subtotaal excl. btw 00,00
verzendkosten excl. btw 00,00
korting 00,00
totaal excl. btw 00,00
totaal btw 00,00
totaal incl. btw 00,00

oeps, je hebt geen producten in je tassie, ga naar chocoshop om te beginnen